NL
FR
EN
RU
VLAS EN HENNEP VERWERKING
ZWINGELMACHINE
KORTE VEZEL REINIGING
PREPARATIE TOTAAL VEZEL
AFZUIGINSTALLATIE
ZAADREINIGINGSINSTALLATIE
LEEMREINIGING
TOTAALCONCEPTEN
CONSTRUCTIEPROJECTEN
NIEUWS
Nieuwe verwerkingslijn korte vezel
Uitbreiding werkplaats
Daguitstap jonge vlassers
Russisch project 2010 Kazan
Russisch project 2009 Vologda Oblast
Website VANHAUWAERT online


NIEUWE VERWERKINGSLIJN KORTE VEZEL
18/10/2011

Deze nieuwe verwerkingslijn voor korte vezel heeft de mogelijkheid om; strovlas van een lage kwaliteit, korte vezel, hennepvezel en Kenaf te verwerken.

Enkele kenmerken:

Modulair en compact: uitbreidbaarheid volgens zuiverheidgraad.

Zeer economisch (laag vermogen).

Installatie bovengronds.

Weinig onderhoud.

De nieuwe lijn voldoet aan de CE normen. 

 

NV VANHAUWAERT MACHINES ontwikkelde op basis van zijn ervaring een op maat samengestelde modulaire reiniging lijn. Met een beperkt investeringsbudget bied het de mogelijkheid om korte vezel, strovlas, hennep en kenaf een belangrijke meerwaarde toe te voegen.

Het is van groot belang om te beantwoorden aan de noden en eisen van de klant om zodoende nieuwe markten aan te kunnen spreken. Ons team van experts staat klaar om uw investeringsproject mee te helpen realiseren. Ons team bestaat uit verschillende domeinen zoals; cultuur, verwerking en afzet gerichte vezeltoepassingen.

Op basis van een monster van het strovlas en van de gewenste zuiverheid van de vezel, alsook op basis van de beoogde verwerkingscapaciteit, zal de Firma Vanhauwaert U een deskundig advies kunnen geven over de beste samenstelling van de verwerkingslijn. 

Aangezien wij ook installaties zoals, lemen reiniging, zaad schoning, pneumatisch transport en stof afzuiging kunnen aanbieden, willen wij graag uw partner zijn om een volledige productie eenheid op te zetten.

WWW.granaat.be